Team

Van vader op zoon

Zaakvoerder Geert is al de derde generatie in de verhuisliftsector. Het bedrijf van zijn grootvader ging over op zijn vader. Daar leerde Geert al vanaf zijn 15de de kneepjes van de stiel. In 2008 richtte hij zijn eigen bedrijf op. Vanuit dezelfde passie en met dezelfde drang om de beste service te bieden.

Werker

Operator tot je dienst

We brengen je verhuislift, meubellift of ladderlift zelf ter plaatse. Zo spaar je zelf een rit en heb je meteen ook een ervaren operator aan de knoppen. Uiteraard zijn we ook niet vies om wat te helpen heffen en dragen. Met een extra set handen gaat alles vlotter.

Precisie

Nauwkeurig en voorzichtig

Of je nu goederen – zoals een nieuwe keuken – moet leveren op een verdieping of gewoon persoonlijke spullen verhuist: bij Econlift doen we er alles aan om ze in tiptop conditie op hun bestemming te brengen. We gaan nauwkeurig en voorzichtig te werk, met voldoende beschermingsmaterialen en met kennis van zaken.

Flexibiliteit

Flexibiliteit troef

Een verhuis in het weekend? Een kleine verplaatsing binnen dezelfde gemeente? Of laden en lossen op verschillende locaties? Econlift denkt met je mee. We leggen de nodige flexibiliteit aan de dag om je hijs- en hefwerken vlot te laten verlopen. Samen voor een efficiënt en deugddoend resultaat.